• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Solfolie, Soltäcke

Bästsäljare
  • Solfolie soltäcke sommartäcke bubbelplast för poolSläpper igenom solens varma strålar
  • Hindrar värmeförluster
  • Skyddar mot skräp

Riopools Solfolie hjälper till att värma upp poolen med solens strålar och hålla kvar värmen genom att minska avdunstning. Tack vare att solfolien är något transparent släpper den igenom solvärmen som överförs till vattnet. Detta är mer effektivt än en genomfärgad svart solfolie som absorberar värmen. Luftkuddarna ska ligga neråt mot vattenytan och skapar en luftspalt som ger bättre isolering.

Tips! Förläng livslängden - vik inte solfolien, utan förvara den torr, uprullad och i skugga när den inte ligger på poolen. Rätt vattenvärden är A och O. Ta bort överdrag vid chocklorering.

Tips! För enkel hantering går solfolien inte hela vägen ut till poolkanten. För bättre passform eller om du inte hittar någon som passar så köp en större modell solfolie och klipp enkelt till rätt storlek efter behov.

OBS! Solfolien är inte ett poolvöverdrag för barnsäkerhet utan ett täcke för att minska värmeförluster. Soltäcke gör sig bäst dagtid när solen skiner och poolen hålls under uppsikt och är säkrad. Säkerhetstäcke används med fördel nattetid och för att säkra poolen även övrig tid.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen