• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Solfolie, Soltäcke

  • Solfolie soltäcke sommartäcke bubbelplast för poolSläpper igenom solens varma strålar
  • Hindrar värmeförluster
  • Skyddar mot skräp

Riopools Solfolie hjälper till att värma upp poolen med solens strålar och hålla kvar värmen genom att minska avdunstning. Tack vare att solfolien är något transparent släpper den igenom solvärmen som överförs till vattnet. Detta är mer effektivt än en genomfärgad svart solfolie som absorberar värmen. Luftkuddarna ska ligga neråt mot vattenytan och skapar en luftspalt som ger bättre isolering.

Tips! Förläng livslängden - vik inte solfolien, utan förvara den torr, uprullad och i skugga när den inte ligger på poolen. Rätt vattenvärden är A och O. Ta bort överdrag vid chocklorering.

Solfolien behöver inte gå hela vägen ut till poolkanten utan ger bra effekt ändå, men hittar du ingen som passar så köp hellre en för stor solfolie än för liten och klipp till rätt storlek vid behov.

OBS! Solfolien är inte ett poolvöverdrag för barnsäkerhet utan ett täcke för att minska värmeförluster. Soltäcke gör sig bäst dagtid när solen skiner och poolen hålls under uppsikt och är säkrad. Säkerhetstäcke används med fördel nattetid och för att säkra poolen även övrig tid.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen