• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Komposittrall av hög kvalitet - Grå, Svart, Brun, Terra m.m

Riopool Komposittrall träkomposit trallbrädor för trädäck och altan

Förgyll din pool och trädgård med ett vackert och slitstarkt kvalitetsgolv i träkomposit.

  • Snyggt, stilrent & modernt
  • Skönt stickfritt att gå på
  • Lång livslängd
  • Minimalt underhåll
  • Enkelt att lägga
  • 100% återvinningsbart

Pandatrall - högklassig komposittrall för moderna uteplatser.
Relazzo - premium träkomposittrall med höga krav. Kvalitet & känsla i en klass för sig. - Endast få kvar till utförsäljningspris!

Panda Komposittrall matchar snyggt till Rio KompositpoolRio Kompositpool matchar Komposittrall

Komplettera din uteplats med en Rio Kompositpool i träkomposit som matchar Panda Komposittrall Antracit. Läs mer om Rio Kompositpool här.

Ytterligare information om komposittrall

Komposittrall är idag ett både populärt och snyggt val för uteplatsen. Det är inte särskilt svårt att förstå varför. Det finns nämligen många fördelar med komposittrall och det låga priset är bara en av dessa. Lågt pris? tänker du kanske, men räknar du på hela livslängden för ditt tralldäck och all arbetsinsats som så är komposittrall väldigt billigt att äga jämfört med vanlig trätrall.

Ser man till vanlig trall av trä så kommer detta med ganska höga krav på dig som husägare. Det är upp till dig att hålla trallen i en god vigör och det är du som, genom ett regelbundet underhåll, kommer att avgöra hur pass funktionellt och estetiskt tilltalande ditt altandäck blir. Ett underhåll som innebär regelbunden tvättning och rengöring, oljning säsongsvis samt byte och reparation av de plankor som skadats eller som blivit angripna av röta.

Det slipper du med komposittrall. Det är beständigt och det enda det kräver är att du rengör det med jämna mellanrum. Något som då heller inte är särskilt ansträngande. Äger du en trädgårdsslang så är det bara att använda den för att spola av däcket.

Perfekt vid poolen

Att komposittrall - som är gjort av plastmaterial - är vattenbeständigt är en klar fördel. Säg hejdå till olja, säg adjö till vax och so long till andra produkter som krävs om du har ett däck av trä. Man behöver inte skydda sin trätrall - komposittrallen står emot vatten och fukt på ett perfekt sätt redan som det är. Detta går väldigt bra ihop med något som många idag drömmer om: en utomhuspool.

Har man en utomhuspool så blir ett runtliggande däck en självklarhet. Man vill kunna sitta och sola i anslutning till poolen, läsa en bok och kanske även ha plats för både ett loungegrupp samt ett bord att äta vid. Det gör att upplevelsen av poolen förstärks och att den blir den självklara samlingsplats för hela familjen som man är ute efter. Att ha ett trädäck i anslutning till poolen kommer emellertid att vara riskabelt sett till hur mycket vatten som är omlopp. Det kostar på och träet - oavsett träslag eller skydd - kommer att nötas i förtid.

Komposittrall blir den ultimata lösningen. Panda kompositbrädor är måtståndskraftiga mot poolvatten och klor och håller sig fina över tid när trätrall torkar ut och slits. Dessutom går Panda komposittrall att få i räfflad form. Det ger säkerhet då det blir som ett integrerat halkskydd - något som är perfekt för barnfamiljen. Alla brädor Panda komposittrall är även borstade för att ge dem bättre halkegenskaper och även en naturlig känsla när man går på dem.

Komposittrall - ett snyggt alternativ

Det estetiska då? Komposittrall grå/ljusgrå finns, likaså komposittrall svart och utöver detta finns det även möjligheter att välja trall som imiterar olika träslag. Du behöver definitivt inte göra några estetiska avkall. Det är snarare tvärtom.

För en låg summa så får du ett snyggt, funktionellt och väldigt lättskött utedäck. Du kommer dessutom att få en lösning som håller år ut och år in utan att tappa vare sig färg, form eller funktionalitet. Kort sagt: det är lätt att förstå varför komposittrall blivit en storsäljare i Sverige.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen