• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Om oss

Välkommen till Riopool

Alla har rätt till en pool! - Riopool vill göra pool- och spadrömmen tillgänglig för alla utan att belasta plånboken. Vi levererar noga utvalda produkter med hög kvalitet till rätt pris. Vår erfarenhet går tillbaka ända till 60-talets pionjärer som ville bringa poolglädje till var mans hem och nu på senare tid även värmer den svenska folksjälen med spabad.

Vi på Riopool älskar låga priser, bra kvalitet, enkel montering, trygga köp, snabba leveranser och utmärkt kundservice.

För att hålla priserna nere är Riopool huvudsakligen ett webbaserat företag med försäljning via hemsidan Riopool.se och leverans direkt hem till dig. Riopool LagerShop välkomnar kunder vardagar 10-15 och Riopools produkter finns även att beställa hos vissa av Folkpools butiker. Ett besök hos Folkpools butiker och återförsäljare är alltid att rekommendera för fler poolprodukter, poolexpertis eller om du vill ha service på plats hemma hos dig.

Riopool AB är ett helsvenskt bolag som ägs av Folkpool-koncernen. Folkpool är Sveriges marknadsledande poolföretag med verksamhet i poolbranschen sedan 1968 och ett rikstäckande nätverk av återförsäljare över hela landet.

Trygghet

Riopool levererar pool- och spaprodukter med bra kvalitet till låga priser. För att du ska känna dig trygg med vårt erbjudande har vi tagit fram generösa garantivillkor på våra produkter.

 30 dagars öppet köp, med full bytes- och returrätt
 Säker betalning med 3D Secure SSL-kryptering via Paynova
 2 års tillverkningsgaranti på alla pooler och spabad
 Noga utvalda produkter och pooltillbehör
 Över 50 års erfarenhet inom pool & spa

Läs mer om våra villkor här

Riopool AB har sitt säte i Järna, Södertälje kommun.

Företagsuppgifter

Riopool AB
Tuna Industriväg 35, Port B3
153 30 Järna
Tel: 08-128 757 57
Web: www.riopool.se
E-post: info(at)riopool.se

Organisationsnummer: 556948-3117

Produkten har blivit tillagd i varukorgen