• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Spabad

Här hittar du våra egna utvalda Riopool spabad för avkoppling, lek och fest. Här kan du hitta ett billigt uppblåsbart spabad som ger mycket spabad för pengarna. Våra spabad tillhör inte de billigaste modellerna som du hittar i lågprishandeln utan motsvarar M-Spas mer påkostade förstärkta spabadsmodeller.

Har du extra budget och vill få ännu mer spabad för pengarna men ändå till kanonpris? Då ska du titta in hos Badoutlet.se Här fyndar du bland annat nyrenoverade utställningsex och demobad till fyndpris - både ekonomiskt smart och miljömässigt sunt - helt i tiden! Se mer på www.BadOutlet.se 

Reservdelar Spabad RioSpa & M-spa - för lång livstid

Du som haft ditt spabad länge kan fräscha upp och förlänga livslängden på ditt spabad - se Reservdelear RioSpa & M-spa spabad.

RioSpabad

Spabad mspa

Riopools uppblåsbara spabad ger återhämtning för kropp & själ - perfekt för avkoppling i vardagen, ett sprakande spaparty, eller avslappning efter ett hårt träningspass. Spabaden klarar svenskt klimat, kan hålla 40 grader i vattnet även om luften är -10 grader och passar både hem, fritidshus och campingliv. Spabaden blåser upp sig själva på några minuter och har inbyggd värmare och Jetblåsmunstycken - snabbt klart för bad!

Utvalda RioSpa uppblåsbara spabad bäst i test

Riopool har testat uppblåsbara spabad från världens ledande tillverkare som M-Spa, Lay-Z-Spa, GemSpa mm. och valt ut de bästa baserat på design, finesser, prestanda och driftskostnader. RioSpa Brillante och RioSpa Calmante spabad står ut ifrån mängden på de avgörande punkter som gör att du kan njuta som mest av ditt spabadsliv.

Riopool kan även skryta med en expertis inom pool & spabad baserat på närmare 50 års erfarenhet - bra manualer och någon att fråga när det behövs. Vi kan pool och spabad, men inget om tvål och storpack choklad - det är skillnaden mot att köpa ett billigt spabad i matvarubutiken.

En oas i din egen trädgård

Tänk dig ett eget spabad hemma - alltid redo varmt eller kallt för avkoppling, fest och skoj med familj och vänner. Detta är RioSpa. RioSpabad är perfekt för svåra platser, tillfälliga boenden eller liten altan som behöver kunna användas till annat. Inga avancerade krav på underlag eller el. RioSpabad är billiga att köpa och ekonomiska att använda, så varför inte investera i din livsstil och börja leva det goda livet redan idag.

RioSpa Brillante - Magiskst lysande RioSpa Brillante - spalyx med extra glöd. Upptäck en glimmrande extra dimension med den unika stämningsfulla belysningen. De inbyggda LED-ljusen ger en magisk och effektfull spaupplevelse - WOW! Riopools RioSpabad blåser upp sig själva på några minuter, värmaren är ställbar mellan 20-42°C. Värme, luft och rening är integrerat i spabadets vägg för bättre energieffektivitet, mindre energiförbrukning och snabbare installation. Därför klarar de även vintertemperaturer ner till -10 grader. Portabel med snabb montering, snabb nedmontering och enkel kompakt förvaring i skyddspåse och medföljande förpackning.

RioSpa Calmante - Unna dig en lyxig avkoppling med guldkant. Extra komfort och elegans, kraftigt slitstarkt material, maximal värmehållning och exklusiv ytfinish i krokodilimitation  - Det är du värd!

RioSpa Calmante är det lyxigaste och mest robusta och stryktåliga av uppblåsbara spabad. Med förstärkt ytterhölje runt bälgen i lyxig krokodilmönstrad PVC-läderimitation med satin guldfärgad dekor och detaljer. Värme, luft och rening är integrerat i spabadets vägg för bättre energieffektivitet, mindre energiförbrukning och snabbare installation. Därför klarar den även vintertemperaturer ner till -10 grader. Portabel med snabb montering, snabb nedmontering och enkel kompakt förvaring i skyddspåse och orginalkartong.

Slappna av, dröm dig bort och låt kroppen få en välbehövlig återhämtning. RioSpa Vago monteras snabbt upp hemma på altanen eller kan tas med till stugan på landet, i fjällen eller i skärgården.

Heter det badtunna, jaccizzi eller spabad?

Spabad, jaccuzzi, badtunna, pool... kärt barn har många namn, men vad heter det egentligen det sköna varma vattnet med massagebubblorna?

Badtunna kallar man generellt de enklare trätunnor man enkelt bygger ihop själv och använder ved för att elda upp värme i vattnet. En badtunna kan även vara i andra material, men gemensamt bukar vara att de saknar massagenubbelfunktion, automatisk värmekontroll och vattenrening. En klassisk badtunna värmer man upp med ved några timmar innan man kan hoppa i vattnet, och sen tömmer man vattnet efteråt och rengör badtunnan för att inte skapa en grogrund för bakterier. Så en badtunnan skiljer sig mot spabad i den långa förberedelsen när vattnet i badtunna ska värmas upp. Badtunnan saknar bubbelmassage och även vattenrening, vilket gör att spabadet alltid är klart för spontanbad i friskt vatten medan badtunna kräver mer jobb, underhåll och planering.

Jacuzzi med stort J är det prestigefyllda skyddade varumärket som uppfann det som vi idag kallar spabad. Jaccuzzi spabad säljs endast av Folkpools återförsäljare i Sverige.

Pool kallas generellt de större swimmingpoolerna där man kan ta några simtag och där man inte har så höga temperaturer som i spabaden.

Spabad är det vanliga namnet på bubbelbadet eller badpoolen utomhus med avslappnande och helande varmt vatten och ljuvligt masserande bubblor för total avkoppling. 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen