• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Spabad

RioSpabad

Riopools uppblåsbara spabad ger återhämtning för kropp & själ - perfekt för avkoppling i vardagen, ett sprakande spaparty, eller avslappning efter ett hårt träningspass. Spabaden klarar svenskt klimat, kan hålla 40 grader i vattnet även om luften är -10 grader och passar både hem, fritidshus och campingliv. Spabaden blåser upp sig själva på 10 minuter och har inbyggd värmare och Jetblåsmunstycken - snabbt klart för bad!

Så här installerad du enkelt ditt RioSpabad!

RioSpa är inte som andra uppblåsbara spabad

Riopool har testat uppblåsbara spabad från världens ledande tillverkare och valt ut de bästa baserat på design, finesser, prestanda och driftskostnader. RioSpa spabad står ut ifrån mängden på de avgörande punkter som gör att du kan njuta som mest av ditt spabadsliv.

Expertis inom pool & spabad baserat på nära 50 års erfarenhet - bra manualer och någon att fråga när det behövs.

En oas i din egen trädgård

Tänk dig ett eget spabad hemma - alltid redo varmt eller kallt för avkoppling, fest och skoj med familj och vänner. Detta är RioSpa. RioSpabad är perfekt för svåra platser, tillfälliga boenden eller liten altan som behöver kunna användas till annat. Inga avancerade krav på underlag eller el. RioSpabad är billiga att köpa och ekonomiska att använda, så varför inte investera i din livsstil och börja leva det goda livet redan idag.

ø180cm, 70cm, 4-5 pers. vol. 800 L, 118 Jets

RioSpa Brillante - Magiskst lysande RioSpa Brillante - spalyx med extra glöd. Upptäck en glimmrande extra dimension med den unika stämningsfulla belysningen. De inbyggda LED-ljusen ger en magisk och effektfull spaupplevelse - WOW!

 

 

Riopools RioSpabad blåser upp sig själva på några minuter, värmaren är ställbar mellan 20-42°C. Värme, luft och rening är integrerat i spabadets vägg för bättre energieffektivitet, mindre energiförbrukning och snabbare installation. Därför klarar de även vintertemperaturer ner till -10 grader. Portabel med snabb montering, snabb nedmontering och enkel kompakt förvaring i skyddspåse och medföljande förpackning
Så här installerar du enkelt ditt RioSpabad!

Läs mer & Beställ

RioSpa Brillante 4p 7 995 kr ø204cm, 70cm, 5-6 pers. vol. 1200 L, 138 Jets

RioSpa Calmante - Unna dig en lyxig avkoppling med guldkant. Extra komfort och elegans, kraftigt slitstarkt material, maximal värmehållning och exklusiv ytfinish i krokodilimitation - Det är du värd!

 

 

 


RioSpa Calmante är det lyxigaste och mest robusta och stryktåliga av uppblåsbara spabad. Med förstärkt ytterhölje runt bälgen i lyxig krokodilmönstrad PVC-läderimitation med satin guldfärgad dekor och detaljer. Värme, luft och rening är integrerat i spabadets vägg för bättre energieffektivitet, mindre energiförbrukning och snabbare installation. Därför klarar den även vintertemperaturer ner till -10 grader. Portabel med snabb montering, snabb nedmontering och enkel kompakt förvaring i skyddspåse och orginalkartong. 
Så här installerad du enkelt ditt RioSpabad!

Läs mer & Beställ

RioSpa Calmante 6p 12 995 kr ø196cm, 71cm, 4-6 pers. vol. 963 L

RioSpa Vago - för lyxiga lata sommardagar.

Slappna av, dröm dig bort och låt kroppen få en välbehövlig återhämtning. RioSpa Vago monteras snabbt upp hemma på altanen eller kan tas med till stugan på landet, i fjällen eller i skärgården.

RioSpa Vago är gjord i läderliknande TriTech™ 3 ply material, bestående av polyesterstruktur omgiven av två lager PVC för extra styrka och hållbarhet.

 

 

  • Värmer upp till 40°C
  • Rymmer 4 - 6 Personer (963L vaten)
  • Luftkudde i botten.
  • Bottenskydd Bubbelmatta ingår.
  • Massagefunktion med jet-bubblor
  • För Utomhus eller inomhusbruk
  • Inkluderar uppblåsbart lock i PVC med snäppfästen
  • Lätt montering på 10 minuter, utan specialverktyg
  • Digitalt styrd massagepump, vattenrening och snabb uppvärmning.

 

Läs mer & Beställ

RioSpa Vago 6p 6 495 kr

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen