• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Poolbelysning / Poollampa - Lys upp din simupplevelse

Bästsäljare

Avsluta din dag med ett avkopplande vackert belyst kvällsbad. Poolamporna och mysbelysningen låter vattnets krusningar skina upp och skapar en harmonisk atmosfär i din trädgård.

Ytterligare information om vår poolbelysning och poollampor

Våra belysningslösningar är designade för att inte bara förhöja estetiken av din pool, men också för att öka säkerheten under kvälls- och nattsimning.

Välj bland en mängd olika stilar, från undervattens LED-lampor som erbjuder en rad färgalternativ för att skapa en magisk atmosfär, till eleganta flytande lampor som ger en mjuk och avslappnande belysning. Varje lampa är noggrant utvald för sin hållbarhet och effektivitet, med lång livslängd och energisparande egenskaper.

Förutom att vara en snygg tillägg, är vår poolbelysning en praktisk investering. Stark belysning runt poolområdet ökar synligheten och minskar risken för olyckor, vilket gör det säkrare för alla, särskilt barn, att njuta av poolen under kvällarna.

Installationen är enkel och anpassningsbar till alla typer av pooler, vare sig det är inbyggda eller ovanmarkspooler. Våra poollampor är även vattentäta och tillverkade för att stå emot korrosion från poolkemikalier.

Upptäck vårt sortiment av poolbelysning och förvandla din pool till en förtrollande oas när solen går ner. Perfekt för festkvällar, avkopplande dopp efter arbetsdagen eller för att bara njuta av en vacker och säker poolmiljö.


LED-lampa med magnetfäste & Fjärr
Mångsidig Poollampa LED för enkel montering under eller över vattenytan. Inga vektyg, ingen eldragning. Batteridriven vit LED-belysning i två styrkelägen. Funktionell poollampa för stålväggspooler och mjukväggspooler.

LED-lampa ECO VIT, för inlopp
Ingen håltagning eller eldragning behövs! Drivs av flödet i inloppet. Placeringen vid inloppet där vattnet krusar sig, ger en extra fin ljuseffekt.

LED-lampa ECO FÄRG, för inlopp. inkl Fjärr
Ingen håltagning eller eldragning behövs! Drivs av flödet i inloppet. Placeringen vid inloppet där vattnet krusar sig, ger en extra fin ljuseffekt.

Moodlight stämmningsbelysning
Ge rätt stämning åt din pool och trädgård med Moodlight stämningsljus i olika magiska former. Välj färg via fjärrkontrollen eller med knapp på undersidan och ladda induktivt på laddstationen. Dessa nedan är vattentäta, dränkbara IP68 och flyter magiskt omkring i din pool.

Moodlight Klot 250 / 350 / 500
En magiskt lysande sfär som guppar runt i vattnet eller står snyggt på gräsmattan. Finns i storlekar ø25cm, ø35cm och ø50cm, 

Moodlight Droppe
Minsta sötingen som får plats i både pool och badkar, ø18cm ↕ 22cm

Moodlight Sten
Den stiligt designade runda låga Moodlight Sten svävar fram i poolen eller ligger magiskt vackert på gräsmattan och altanen. ø40cm ↕ 20cm

Moodlight Kupa
Moodlight Kupa utstrålar lugn med sin inbjudande runda form. ø29cm ↕ 32cm

Moodlight BAR
Stämningsfull flytande drickahållare - ett måste! ø42cm ↕ 16cm


Poolbelysning Lampa & Moodlights

Produkten har blivit tillagd i varukorgen