• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Familypool Träpool

Timmerpoolen du bygger själv i trädgården

 • Familypoolen kan grävas ner utan extra förstärkning
 • Poolen passar alla tomter - ovanmark, delvis nedgrävd eller helt nedgrävd
 • Perfekt pool för självbyggaren
 • Träpool med lång livslängd, stomme NTR-A
 • 10 års garanti på trästommen

Begränsat antal. Risk för slutförsäljning.

Familypool är en rejäl pool framtagen speciellt för självbyggaren. Vår målsättning är en riktigt bra pool till ett extra bra pris. Här får du en lättbyggd pool med kraftig stomme och ett paket som innehåller precis det som behövs. Helt tryckimpregnerat virke ger en lång hållbarhet oavsett om poolen monteras ovan mark, i mark eller delvis i mark.

Reservdelar - för lång livstid

Du som haft din pool länge, kanske redan från tiden innan vi tog över Familypool-sortimentet ifrån Folkpool, hittar reservdelar för att fräscha upp din pool under Reservdelar Familypool.

 

Lättbyggd för självbyggaren

- Inga konstigheter Bara badglädje

Det har nog aldrig varit enklare att bli med en riktig träpool. Det som behövs medföljer i grundpaketet tillsammans med en utförlig monteringsanvisning. Gör först i ordning marken genom att gräva undan jord för att sedan fylla upp med 2 decimeter bergkross, plana ut och packa hårt så har du en bra grund att bygga poolen på. Själva poolen bygger du ihop på några dagar.​​​

Video Familypool träpool - klicka för helskärm.

Familypool kan man bygga som fristående pool, inbyggd pool i trädäck, träpool ovan mark, nedgrävd pool eller delvis nedgrävd pool.

Extra starkt konstruktion

Familypool är en prisvärd träpool som är uppbyggd precis som en traditionell timmerstuga, där reglarna lätt hakas i varandra och ger en stadig och mycket lättbyggd konstruktion. Poolen kräver ingen gjuten bottenplatta eller återfyllnad, utan byggs ihop på en helg med endast ett minimalt markarbete om du väljer att ha den ovan jord. Den robusta konstruktionen kan även grävas ner utan extra förstärkning - helt eller delvis - vilket gör att den passar alla typer av tomter. Den kraftiga stommen är tryckimpregnerad (NTR-A) för lång hållbarhet oavsett om den monteras i eller ovan mark. Det gör att vi utan problem kan lämna 10 års garanti på stommen. 

POOLPAKET - det som behövs ingår

Familypool poolpaket innehåller precis det som behövs för en badklar pool. I paketet ingår en rejäl poolstomme (46 mm), liner med snäpp-in-list och bottenfilt och väggskydd i polyeten. Ett komplett reningsverk med sandfilter och pump medföljer. Likaså ingår bräddavlopp, inlopp, nödvändiga kopplingar och slang. En poolstege i rostfritt stål och en utvändig trappa i trä följer också med som gör det lätt att kliva i och ur poolen.

 • Rejäl poolstomme solid furu 46 mm NTR-A
 • Bred poolsarg i furu 290 mm
 • Liner 0,5 mm blå med snäpp-in list
 • Bottenfilt & väggskydd i polyeten
 • Komplett reningsverk med sandfilter & pump
 • Bräddavlopp, inlopp, nödvändiga kopplingar och slang
 • Poolstege 3-steg i rostfritt stål
 • Utvändig trätrappa, 4-steg
 • ScimVac för anslutning till bottendammsugare

Extra tillval

Välj sedan till önskat säkerhets-/vintertäcke, solfolie, värmare, poollampa, städare och poolvårdspaket efter eget önskemål. Familypool passar olika behov och tomter och finns i flera storlekar. Eftersom den kan stå helt eller delvis i mark, lämpar den sig även för den sluttande tomten. Oavsett vilken storlek du väljer så får du riktigt mycket pool för pengarna.

För alla behov och tomter

Familypool finns i flera olika storlekar och utföranden och har ett baddjup på ungefär 1,05 upp till 1,18 m beroende på modell. Oavsett vilken storlek du väljer kan vi lova att du får riktigt mycket pool för pengarna, eftersom den kan stå helt eller delvis i mark, lämpar den sig även för den sluttande tomten.

Standardstorlekar:

Familypool Rund oktagonal ø4m, ø5m

Familypool Oval oktagonal 5x3m samt 6x3m.

Familypool Rektangulär 4x2m samt 6x3m

Ladda ner PDF-broschyr om Familypool

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen