• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Familypool Träpool

Bästsäljare

Ovanmarkspool trä

En träpool ovanför marken är ett bra alternativ för dig som vill bygga en pool, smidigt och enkelt, utan att det blir dyrt och omständligt. Våra pooler kan också grävas ner under marken, helt eller delvis. 

Riopool är en del av Folkpool-koncernen. Vi säljer bland annat träpooler i form av ovanmarkspooler till riktigt bra priser, bra kvalitet, och med snygg design. Beställ enkelt online och få din pool levererad inom 5-7 dagar!

Har du frågor eller funderingar kring ovanmarkspool i trä? Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan!

Reservdelar - för lång livstid

Du som haft din pool länge, kanske redan från tiden innan vi tog över Familypool-sortimentet ifrån Folkpool, hittar reservdelar för att fräscha upp din pool under Reservdelar Familypool.

Lättbyggd för självbyggaren

- Inga konstigheter Bara badglädje

Familypool Träpool

Vår träpool "Familypool" är en timmerpool som du enkelt och smidigt bygger själv i trädgården, ovan mark, delvis nedgrävd eller helt nedgrävd – du väljer.

Familypool är en rejäl pool framtagen speciellt för dig som gillar att bygga själv. Med den här poolen erbjuder vi en riktigt bra och anpassningsbar pool, till ett rimligt pris.

Den lättbyggda poolen har en stark och stabil stomme som håller i väder och vind. Vid leverans av poolen är alla nödvändiga tillbehör och delar inkluderade.Virket är tryckimpregnerat för att ge poolen en lång hållbarhet och livslängd, oavsett om den monteras ovanför, under eller delvis under marken.

Beställ till reservdelar

Är du på jakt efter reservdelar till din pool? I Familypool-sortimentet finns många reservdelar.

Läs mer och hitta rätt reservdelar här:

Reservdelar Familypool.

Om Familypool Träpool:

 • Familypoolen kan grävas ner utan extra förstärkning.

 • Poolen passar alla tomter och behov – ovanmark, delvis nedgrävd eller helt nedgrävd.

 • Perfekt pool att bygga själv.

 • Träpool med lång livslängd.

 • 10 års garanti på trästommen.

Video Familypool träpool - klicka för helskärm.

Familypool kan man bygga som fristående pool, inbyggd pool i trädäck, träpool ovan mark, nedgrävd pool eller delvis nedgrävd pool.

Extra starkt konstruktion

Familypool – enkel att bygga själv

Det har aldrig varit enklare att bli poolägare! Allt som behövs för montering och bygge av poolen Familypool medföljer i grundpaketet som levereras tillsammans med en utförlig monteringsanvisning.

En slitstark familjepool med solid konstruktion

Den prisvärda poolen Familypool är byggd som en klassisk timmerstuga där reglarna hakas in i varandra. På så vis skapas en stark och stadig konstruktion, som samtidigt är väldigt enkel att bygga.

Den här poolen byggs direkt på marken med minimalt markarbete och behöver ingen gjuten bottenplatta att byggas på. Poolstommen kan enkelt byggas ihop på några timmar, men att fylla på vatten tar lite längre tid. Vi rekommenderar att man avsätter en helg för poolbygget efter det att markarbetet är klart. Markarbetet kan ta olika lång tid beroende på hur markförutsättningarna ser ut.

Med en stark och tryckimpregnerad stomme har poolen dessutom en lång hållbarhet, både som ovanmarkspool eller monterad i marken.

För att ni ska bada extra glada och lugna erbjuder vi 10 års garanti på stommen på vår Familypool.

Timmerpoolen du bygger själv i trädgården

 • Familypoolen kan grävas ner utan extra förstärkning.

 • Poolen passar alla tomter – ovanmark, delvis nedgrävd eller helt nedgrävd.

 • Perfekt pool för självbyggaren.

 • Träpool med lång livslängd, stomme NTR-A.

 • 10 års garanti på trästommen.

Våra poolpaket

Familypool poolpaket är en komplett lösning för att få en badklar pool. Paketet innehåller allt du behöver, från stomme och liner till reningsverk och trappa.

Här är en lista över vad som ingår i paketet:

 • En rejäl poolstomme av solid furu, 46 mm tjock.

 • En bred poolsarg av furu, 290 mm bred.

 • En liner av 0,5 mm tjock blå vinyl, med snäpp-in list.

 • En bottenfilt och väggskydd av polyeten.

 • Ett komplett reningsverk med sandfilter och pump.

 • Ett bräddavlopp, ett inlopp, nödvändiga kopplingar och slang.

 • En poolstege i rostfritt stål med tre steg.

 • En utvändig trätrappa med fyra steg.

 • ScimVac för anslutning till bottendammsugare.

Vanliga frågor och svar om ovanmarkspool trä

Vilka är fördelarna med en ovanmarkspool i trä?

En ovanmarkspool i trä har flera fördelar, och många människor föredrar dem på grund av den estetiskt tilltalande och naturliga känslan de ger till trädgården. Här är några fördelar med en ovanmarkspool i trä:

Estetik

Trä ger en naturlig och varm estetik som många finner tilltalande. En ovanmarkspool i trä kan smälta in bättre i trädgårdslandskapet än pooler i andra material.

Flexibilitet i design

Träet kan anpassas och formas på olika sätt, vilket ger möjlighet till olika poolformer och storlekar. Det ger en flexibilitet i designen som kanske inte är lika enkel att uppnå med andra material.

Miljövänlighet

Trä är ett förnybart material, och om det hanteras och sköts på ett hållbart sätt kan det vara ett miljövänligt alternativ till vissa andra poolmaterial.

Komfort

Träets yta kan vara bekväm att vidröra och mindre benägen att bli för varm i solen, vilket kan göra poolen mer bekväm för simmande och solbadande.

Anpassningsmöjligheter

Träet kan färgas eller målas för att passa ditt personliga estetiska val eller trädgårdsdesign. Det ger möjlighet till anpassning efter dina önskemål.

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen