• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Pooltäcke & Vinteröverdrag till pool: Din pools året runt beskyddare

Våra pooltäcken erbjuder inte bara godkänt säkerhetsskydd, utan fungerar även som ett effektivt vinterskydd mot frost och kyla. Med dessa täcken förhindrar du smuts, löv och annat skräp från att hamna i din pool, vilket håller vattnet rent och inbjudande.

Utöver det bidrar dessa täcken till att minska värmeförluster, vilket sparar energi och pengar genom att behålla värmen i poolvattnet. Detta är särskilt viktigt under de kallare månaderna och övergångsperioderna.

Ytterligare information om våra pooltäcken

För att säkerställa enkel användning och robust fastsättning är våra täcken utformade för att passa perfekt över din pool. För ovanmarkspooler, fäst täcket runt poolkanten med vår specialdesignade fästsystem. För inbyggda pooler, använd våra hållbara stroppar eller infästningar som enkelt kan monteras i tralldäcket. Med dessa system kan du vara säker på att täcket sitter säkert och håller i alla väder.

Välj bland vårt breda sortiment av storlekar och material för att hitta det perfekta täcket för din pool. Vare sig du har en liten trädgårdspool eller en stor simbassäng, har vi lösningen för dig. Investera i ett högkvalitativt pooltäcke idag och njut av en ren, varm och säker pool året runt!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen