• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Rio Kompositpool

Bästsäljare

Ovanmarkspool komposit

En ovanmarkspool i komposit är ett lika miljövänligt som lätthanterligt och prisvärt alternativ

Vi på Riopool är stolta över att presentera en ny generation pooler som är tillverkade av ett hållbart och tåligt kompositmaterial – Rio Kompositpool.

Rio Kompositpool Rund Oval Rektangulär - Oktagon eller Fyrkantig

Rio Kompostipool fins som rund (oktagonal), oval (oval oktagonal), eller rektangulär och även kvadratisk. Rio Kompositpool Rund står stabilt och robust utan förstärkningsbalkar och konsoller tack vare sin runda form. Rio Komposit oval byggs med U-balkar som grävs ner utan att betongplatta behövs. Rektangulär och kvadratisk kompositpool kräver betongplatta att bygga på där konsollerna skruvas rakt ner i betongplattan. (Rektangulär och kvadratisk är beställningsvaror - mejla oss för offert och tillgänglighet.)

 

Ovanmarkspool komposit – miljövänligt och underhållsfritt

Kompositmaterialet som våra pooler är gjorda i är en blandning av trämjöl och polymer, vilket ger en rad fördelar jämfört med traditionella poolmaterial.

Kompositträ är motståndskraftigt mot väder och vind och är både ett miljövänligt och lättskött alternativ. En ovanmarkspool i komposit gör sig perfekt i det nordiska klimatet.

Kompositträ är både miljövänligt, behöver inte behandlas mer än genom avtorkning och är lätt att bygga upp. Dessutom är träet både uv- och klorresistent, vilket passar perfekt för dig som vill simma lugnt och slippa tänka på att träet bleks av UV-strålar eller får dålig färg av klor

Om Rio Kompositpool

Rio Kompostipool finns som rund (oktagonal), oval (oval oktagonal), eller rektangulär och även kvadratisk.

Tack vare sin runda form står Rio Kompositpool stabilt och robust utan krav på förstärkningsbalkar och konsoller. Rio Komposit oval byggs med U-balkar som grävs ner utan att betongplatta behövs. Poolen har ett djup på 124 cm.

Rektangulär och kvadratisk kompositpool kräver betongplatta att bygga på där konsollerna skruvas rakt ner i betongplattan. (Rektangulär och kvadratisk är beställningsvaror - mejla oss för offert och tillgänglighet.)

En elegant trädgårdspool i träkomposit:

Elegant design.

Passar alla tomter - ovanmark, delvis nedgrävd eller helt nedgrävd.

Underhållsfri träkomposit.

Hållbar design.

Lämplig för saltklorinator.

Snabb montering i färdiga paneler.

Komplett poolpaket som är lätt att montera över en helg.

Uppgraderad med vacker grå liner för exklusiv färg på poolvattnet.

Lättbyggd konstruktion

Hållbarhet: Kompositmaterialet är mer hållbart än trä och kräver inte samma underhåll. Det är också immunt mot röta, vilket ger längre livslängd.

Underhåll: Kompositpoolen behöver inte målas, oljas eller slipas. Den kan rengöras med vatten och en mild rengöringsmedel.

Installation: Poolen är tillverkad av färdigmonterade paneler som monteras på några timmar. Den kräver inte en betongplatta, vilket gör den enkel att installera på alla typer av mark.

Design: Rio Kompositpool är tillgänglig i ett brett utbud av storlekar och former. Den finns också i flera olika färger.

I korthet är Rio Kompositpool ett bra val för alla som vill ha en pool som är hållbar, enkel att sköta och enkel att installera.

Ovanmarkspool i komposit – en underhållsfri och slitstark pool

Rio Kompositpool är tillverkad av ett underhållsfritt träkompositmaterial. Detta innebär att poolen inte behöver oljas, slipas eller behandlas på annat sätt, vilket gör den mycket enkel att sköta.

Rio Kompositpool är både miljövänlig och lätthanterlig. Kompositträ behöver inte behandlas och behöver bara torkas av för att hålla sig i toppform.

Kompositmaterialet är också mer motståndskraftigt mot UV-strålning och uttorkning, vilket gör att det behåller sin färg och form bättre över tid. Poolen behöver bara torkas för att det ska fortsätta hålla sig fint i och runt den.

Badklara poolpaket

Rio Kompositpool levereras badklara som ett komplett poolpaket innehållande:

 • stomme i träkomposit 

 • exklusiv grå liner

 • reningsverk – sandfilter, poolpump & sand

 • bräddavlopp, inlopp, poolslang & kopplingar

 • 3-stegs invändig trappa i rostfritt stål

 • Utvändig komposittrappa med 4 trappsteg

 • bottenskydd

 • 0,6 mm liner

Ovanmarkspool komposit – vanliga frågor och svar

Vilka är fördelarna med en ovanmarkspool i komposit?

Ovanmarkspooler tillverkade av kompositmaterial har flera fördelar som kan göra dem till ett attraktivt alternativ.

Här är några av fördelarna med ovanmarkspooler i komposit:

 1. Hållbarhet

 2. Underhållsfrihet

 3. Motståndskraft mot svamp och skadedjur

 4. Estetik

 5. Mångsidighet i design

 6. Komfort.

 7. Miljövänlighet

 8. Lätt vikt

   
 Riopool Reningsverk Sandfilter PUmp Rio Kompositpoool Exklusiv grå liner poolduk 

Täckplåtar i aluminium | Aluminiumprofiler för panelskarvarna | Trappa med 4 steg i komposit på utsidan | Lejdare i rostfrit stål med 3 steg på insidan | Matchade antracitgrå pooldetaljer - skimmer, inlopp mm. | Energisnålt effektivt reningsverk med stor filteryta. Godkänt enligt NF P90-318 / P90-319 | Köldtålig UV-skyddad 0,6mm grå poolliner - vacker kontrast mot den mörka kompositen | Bottenskydd i polyester - extra skydd för linern.

Snabb och enkel installation med förmonterade paneler.

  Bygga Rio Kompositpool ovan mark

  Rio Kompositpool rund är den mest snabbmonterade av våra pooler. Panelerna levereras hela och fästs i varandra genom att skjuta ner aluminiumprofilerna emellan. Poolsargen monteras ovanpå profilerna och skarvarna täcks med täckplåt i aluminium. Linern hängs upp i en skåra i poolsargens insida. Ovala och rektangulära pooler har U-balk eller konsoller som tillkommer att montera. Se manualen för mer detaljer.

  Monteringsvideo Rio Kompositpool Rund nedgrävd

  Rund modell är självbärande tack vare sin form. Ovala modeller stöttas upp av en kraftig nedgrävd stålbalk 15x15 cm - utan utstickande stödben. Rektangulära modeller stöttas av konsoller som fästs i betongplatta. Därför står Kompositpoolen ren och vacker och tar minimal plats i trädgården.

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen