• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

RELAZZO Komposittrall och Tillbehör

Dessa produkter är framtagna för Relazzo Komposittrall. Garantier gäller endast vid användning tillsammans med andra Relazzo produkter.

- Relazzo togs fram av den tyska världsledande polymerspecialisten REHAU. Kvaliteten i brädan som tål både hårdaste slitage och offentlig miljö, visade sig tyvärr överträffa marknadens efterfrågan i både kvalitet och pris vilket ledde till att produktionen lades ner efter många framgångsrika år. Därför har vi nu ett urplockat sortiment av de sista produkterna till utförsäljning så långt lagret räcker. Läs mer om Relazzo i pdf broschyrerna nedan. - Sortimentet av vår egen Panda Komposittrall har stärkts upp i avsaknaden av Relazzo-sortimentet - läs mer om Pandatrall här

Stickfritt och anti-halk egenskaper, lätt underhåll och lång livslängd är avgörande egenskaper för RELAZZO i förskolemiljöer och skolor.

Jämförelsetester med andra material i bland annat THE TULLN GARDEN i Österrike, visar RAUWOODs överlägsna egenskaper. (RELAZZO nere till vänster utan missfärgningar och skevningar i form).

Relazzo överlägsen kvalitet kompositbräda

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen