• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Utebelysning

Total utförsäljning Utebelysning Ellysen 

*Begränsat antal* *Så långt lagret räcker* *Välj flerpack för bästa pris*

- Vårt sortiment av utomhusbelysning utgår så vi rensar lagret till fyndpriser för att lämna plats för vårt växande sortiment av pooler - 

Utomhuslampor till fyndpris - först till kvarn

Utomhusbelysning är pricken över i som gör din husfasad och trädgård stämningsfullt vacker när mörkret faller på. Utelampor som en hängande vägglampa har en praktisk funktion som ytterbelysning vid dörrar, gångar och platser där du vill kunna se. Fasadbelysning, pollare och stolplyktor visar vägen och tillsammans med decklight och altanbelysning avgränsar de stämningsfullt tomtens olika delar. Moodlight stämningsbelysning tillför färger som väljs efter den stämning man vill eftersträva i designade och vackra former. Trädgårdsbelysning och spotlights lyfter fram det som förtjänar lite extra uppmärksamhet som träd, staty eller byggnadsfasad. Utebelysning lyser upp annars mörka delar av trädgården vilket ger en tryggare känsla och en vackrare trädgård.

Lätt att komma igång med enkel billig utebelysning 12V

Att ljussätta en trädgård behöver inte vara svårt. Enklast är att börja med ett 12V system som man med lätthet fixar själv. Pröva med att belysa ett träd, en del av husväggen eller sätt några punktbelysningar i ditt tralldäck. 

Designad läcker utomhusbelysning 230V installeras av elproffs

Vill du sätta upp stolpar, väggarmaturer eller takarmaturer kan ett 220V system vara att föredra. Regelverket är hårdare men du får också ett mer permanent utförande.

OBS! För fasta intsallationer måste du anlita behörig elektriker. 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen