• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Poolvärmepump HF Inverter M51 max30m³

Inverter M51 är en mycket effektiv invertervärmepump. Med varvtalstyrd Twin-Rotary kompressor som arbetar helt steglöst ger den extra hög verkningsgrad.

Välj mellan två driftlägen; SmartMode och SilentMode. Läge SmartMode ger högsta möjliga effekt och väljs i uppvärmningsfas när du vill värma poolen så snabbt som möjligt. Välj SilentMode när önskad temperatur uppnåtts. Då arbetar HF Inverter M51 steglöst mellan 20-80% effekt, vilket ger en mycket tystare gång och samtidigt högre verkningsgrad.

En spiralväxlare i titan med 30% större yta ger högre värmeöverföring och bästa korrossionsskydd. På den digitala kontrollpanelen kan du läsa av temperaturskillnad mellan in- och utgående vatten och med hjälp av det ställa in optimalt flöde genom poolvärmepumpen.

HF Inverter M51 ger 5kW/7kW beroende på utetemperatur och passar pooler upp till 30 m3. Den arbetar ner till 0 grader och är perfekt för dig som vill ha en pålitlig och effektiv poolvärmepump som ger extra bra driftsekonomi.

  • Mjukstart, inga strömspikar som kan lösa ut säkringen
  • SilentMode, extra tyst läge
  • Automatisk avfrostning
  • Hög verkningsgrad
  • Låg energiförbrukning
  • R32 köldmedium 

Angiven effekt Gäller vid +15°C lufttemp och +26°C pooltemperatur. RH70%. (Se upp vid jämförelser med högre luft, fukt och vattentemp.)

Max rekommenderad poolstorlek avser pool med tätt överdrag (solfolie eller säkerhets-/vintertäcke) som används från och med 15 maj - 31 augusti

Tid för uppvärmningsfas är alltid beroende av dygnsmedeltemperaturen. Vid kallare väderlek tar det längre tid.

Komplettera med by-pass för att erhålla rätt flöde till poolvärmepumpen för optimal drift.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner (1)
Ställ en fråga (0)
Recensioner
Snabb leverans mycket nöjd
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra köpte även
Liknande köp
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen