• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Poolvärmepump HeatDragon Inverter E36 max20m³

Poolvärmepump HeatDragon Inverter E36 är en mycket effektiv invertervärmepump med varvtalstyrd Twin-Rotary kompressor som arbetar helt steglöst för extra hög verkningsgrad samt tystare drift.

  • Lägre elförbrukning
  • Tystare drift
  • Klarar saltvatten
  • Wifi-styrning (tillbehör)

Inverter med Smart & tyst driftläge

Välj mellan två driftlägen; SmartMode och SilentMode. Läge SmartMode ger högsta möjliga effekt och väljs i uppvärmningsfas när du vill värma poolen så snabbt som möjligt. Välj SilentMode när önskad temperatur uppnåtts. Då arbetar HeatDragon Inverter E50 steglöst mellan 20-80% effekt, vilket ger en mycket tystare gång och samtidigt högre verkningsgrad.

WiFi-styrning via app som tillval

Lägg till WiFi-modulen för HeatDragon E-serien (tillbehör) för att koppla upp poolvärmepumpen till ditt WiFi-nätverk hemma. Se aktuell status och styr enheten trådlöst via en app i din telefon. WiFi-modulen installeras enkelt på poolvärmepumpen och appen laddas ner på Google Play eller App Store. Perfekt för den som vill ha full kontroll även på distans.

Optimerad saltresistent titanväxlare 

En spiralväxlare i titan med 30% större yta ger högre värmeöverföring och bästa korrossionsskydd för att klara saltvatten för saltklorinator mm. På den digitala kontrollpanelen kan du läsa av temperaturskillnad mellan in- och utgående vatten och med hjälp av det ställa in optimalt flöde genom poolvärmepumpen.

Klarar kalla nätter 

HeatDragon Inverter E36 ger 3,5kW/5kW beroende på utetemperatur och passar pooler upp till 20 m³. Värmaren arbetar ner till 0 grader och är perfekt för dig som vill ha en pålitlig och effektiv poolvärmepump som ger extra bra driftsekonomi.

  • Mjukstart, inga strömspikar som kan lösa ut säkringen
  • SilentMode, extra tyst läge
  • Automatisk avfrostning
  • Hög verkningsgrad
  • Låg energiförbrukning
  • R32 köldmedium

Enkel installaion Plug-n-play

Sätt i kontakten och sätt igång - HeatDragon Inverter E36 är utrustad med 2m strömkabel och kontakt som sätts i ett vanligt jordat utomhusuttag (enfas 230V uttag godkänt för utomhusbruk), utan krav på behörig elektriker. Ställ in önskad temperatur och slappna av så sköter HeatDragon resten. HeatDragon känner av vattentemperaturen och slår på och av värmaren själv endast när det behövs.

Angiven effekt Gäller vid +15°C lufttemp och +26°C pooltemperatur. RH70%. (Se upp vid jämförelser med högre luft, fukt och vattentemp.)

Max rekommenderad poolstorlek avser pool med tätt överdrag (solfolie eller säkerhets-/vintertäcke) som används under en typisk säsong från och med mitten på maj till mitten på september.

Tid för uppvärmningsfas är alltid beroende av dygnsmedeltemperaturen. Vid kallare väderlek tar det längre tid.

Komplettera med by-pass för att erhålla rätt flöde till poolvärmepumpen för optimal drift.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Ställ en fråga (0)
Ställ en fråga

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen