• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Utomhusljud Boston

Vad det betyder att vara ifrån Boston

Många tillverkare producerar högtalarsystem baserat på tredjepartsdelar som finns att köpa ute i handeln. Boston Acustics utvecklar varje enskild komponent i varje system så att de uppfyller de allra högsta prestanda kraven (våra egna). Självklart är prestanda bara ett mätvärde. Så vi är noga med att bygga alla våra produkter med fokus på allt ifrån materialval till detaljer i passform och ytbehandling. Det är så vi har överträffat alla förväntningar från seriösa lyssnare i nära trettio år.

Koppla den passiva Subwoofern SUB12 mot Slutsteget SA1 som i sin tur är kopplad mot en förstärkare. Komplettera med högtalarna Universe 2 för en komplett ljudbild utöver det vanliga.

Boston Utomhushögtalare Subwoofer Slutsteg

Spela utomhus. Spela smart.

Om du älskar att spendera tid på din altan, uteplats, under ditt solsegel eller vid din pool så är Bostons vädersäkra Voyager högtalare precis vad du behöver. Njut av ett levande högklassigt djupt och klart ljud. Varje, skruv, tätning, kabinettet, anslutningar och grill är byggt för att motstå de hårdste av miljöer och fortfarande leverera ett krispigt felfritt ljud.

Tänk utanför huset

Boston Voyager högtalare är designade för att smälta in i alla utomhusmiljöer och speciellt anpassad för öppna ytor. De här robusta och tåliga högtalarna är utrustade med rostskyddad hårdvara och anslutningar, puderlackad aluminiumgrill, kabinett i tålig UV-skyddad polypropylen och designade för att utstå extrema väder- och temperaturförhållanden. Varje högtalare är förankrad i en robust rejäl fästanordning och väldigt enkel att installera även i trånga utrymmen - tack vare den smarta designen.

Voyager SUB12. Får Jorden att skaka.

Voyager Sub12 designades av Boston Acustics ingenjörsteam med målet att ge den bästa basen utomhus, punkt. Sub12 ger äkta verkningsfull bas med sin helgjutna 12" bashögtalare. Även vid mjuka volymer fyller Sub12 din trädgård med djup, rik bas. Kabinettet i UV-skyddad polyten säkerställer livslängd och prestation av högsta klass. Gräv ner den eller installera osynligt under ditt tralldäck. Utomhusljud har aldrig låtit så bra.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen