• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Poollampa Nitelighter för ovanmarkspool stålvägg 100W - Demo-EX

 - DEMO-EX - Sista exet! - 

Poollampa NiteLighter Multicolour är en halogen undervattenslampa för ovanmarkspooler  på 100W. Förvandla poolen till ett party eller sprid ett stilla romantiskt sken. Välj bland olika stämningsfulla färger som fast i en kulör eller eller med automatisk färgskiftning. Passar över poolväggen och under toppsargen på de flesta ovanmarkspooler med stålkonstrukton.

Egenskaper NiteLighter Poollampa

 • Starka färgskiftande halogenlampor
 • Lättmonterad utan håltagning eller vattentömning
 • 7 Valbara färger inklusive vit + färgskiftningsprogram
 • Styrs med knapp på utsidan av poolen
 • Inbyggd 3 timmars timer med automatisk avstängning
 • Strömkälla: Elektrisk med sladd, 12 volts transformator

NiteLighter poollampa kan få din ovanmarkspool att lysa upp i en romantisk färgpallet med sina strålande flerfärgade halogenlampor. Ta ett nattdopp eller förgyll festen med NiteLighter Poollampa. Undervattenslampan förvandlar en vanlig pool till en vacker upplyst lagun nattetid. Du kan välja vilken av de 7 färgerna du vill färga poolen med, däribland vit. Det automatiska färgskiftningsläget är perfekt för party eller festligare utomhus tillställningar. De utbytbara halogenlamporna i färgerna röd, grön och blå ger ett levande ljus. Nitelighter kommer med en inbyggd 3 timmars timer med automatisk avstängning. Poollampan är lätt att installera under toppsargen på stålväggspooler. Nitelighter kommer med trandformator med 5m sladdkontakt som kopplas till godkänt utomhusuttag enfast 230V. Poollampan levereras komplett med monteringsfästen, 5m strömkabel och transformator. CE certifierad 12Volt för säkerhet.

NiteLighter är designad för enkel gör-det-själv-montering utan att poolen behöver tömmas eller håltagning. Ljuskällan på 100 Watts RGB halgogen ger vackra levande färger bakom den kemiresistenta linsen. NightLighter hängs över poolväggen under toppsargen. Den patenterade reflektordesignen är framtagen för maximal ljusspridning. En lampa räcker gott för de flesta ovanmarkspooler.

Funktion NiteLighter poollampa

 • Strömbrytare - On/Off knapp finns på transformatorn ca 1m ifrån kontaktändan på strömsladden.
 • Färgval - Knapp för färgval sitter uppe på utsidan av hängfästet. Tryck flera gånger för att byta mellan de sju valbara färgerna.
 • Färgskiftningsprogram - Håll in färgvalsknappen 3 sekunder. Ljuset skiftar mellan färgerna med ca 10 sekunders intervaller. Håll in 3 sekunder för att återgå till att visa en färg.

Viktigt
Lampan använder vatten för kylning så måste alltid vara nedsänkt i vatten när den är påslagen. Förslut lampan ordentligt så att inte vatten kan sippra in - smörj packningen med en sträng icke härdande siliconfett för extra bra tätning och dra åt ordentligt utan att överdra.

Innehåller

 • Armatur med fäste
 • 75 Watt transformator 230 volt/12 volt, 5m sladd
 • 3 st Halogen lampor 35W 12V 24° Röd, Grön, Blå.
 • Verktyg för att skruva fast lampan ordentligt

  Installation

  Inga avancerade verktyg krävs. Hängs fast under toppsargen och skruvas åt. Smörj icke-härdande silikonfett på packningen för extra tätning och förlängd livslängd på packningen. Koppla till godkänt utomhusuttag. 

  • Snabb demonotering för enkel vinterstängning eller byte av ljuskällor, utan att behöva skruva av hela hängfästet
  • Stor skruv för åtdragning för fästet i poolväggen

  Vinterstängning NightLighter poollampa

  Dra ur stickproppen ur kontakten. Uppe på fästet på poolens insida siter två sexkantsskruvar som skruvas av för att lossa lampan utan att man behöver demontera hängfästet eller poolens toppsarg. Förvara skruvarna på ett säkert ställe för användning igen till nästa säsong. Lossa försiktigt lampan ifrån hängfästet och lyft lampan ur vattnet och häng den över toppsargen på poolens utsida och sätt fast med lämplig lina.

  Produktmått

  Höjd ca 33cm 
  Bredd ca 14 cm
  Lampa diameter ca 14 cm

   

  Smartpool NiteLighter NLMC-EU  Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

  Till butikens startsida »

  Sitemap »
  Ställ en fråga (0)
  Ställ en fråga

  Rekommenderade tillbehör till denna produkt
  Liknande köp

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen