• Hos oss är det prisvärt, enkelt & tryggt att förverkliga drömmar!

Frisbee Pro® poolrobot 90 FX3 UFO_DemoEX

 - DEMO EX - Bytt motor - FULL GARANTI - 

Uppdaterad modell FX3 UFO - Längre batteritid och bättre städning! 

  • Sladdlös funktion
  • 90 min batteritid
  • Effektivare filtrering
  • Transparent chassi

Frisbee Pro® Poolrobot 90 (FX3 UFO) är en uppdaterad version av den mycket populära Pool Robot Frisbee FX2. Med kraftigare batteri och upp till 90 min. drifttid så klarar den större poolyta på en laddning. Funktionen är finjusterad, uppdaterad och mer påkostad med transparent lock som lyser upp när den är igång. Frisbee Pro poolrobot är designad för pooler upp till 50m².

Frisbee Pro poolrobot klarar även saltvattenpool.

Med sina specialdesignade ställbara hjul rullar Frisbee Pro obehindrat och lätt fram och städar poolbotten så att du kan tänka på annat. Den geniala designen ger en förvånansvärt effektiv städning och med uppgraderad dubbel batterikapacitet på 5000 mAh ger det en körtid på upp till 90 minuter och täcker upp till 50 m² poolbotten.

Sladdlös poolrobot

Ingen sladd att snubbla över - inget trassel. Friesbee Pro är sladdlös och med sitt uppgraderade batteri städar den din pool i upp till 90 minuter innan det är dags att ladda. Lyft upp poolroboten på land och ladda några timmar så är Firsbee Pro redo igen för nästa städinsats.

Effektiv poolstädning

Poolrobot Frisbee Pro överraskar många med sin effektiva poolstädning. Frisbee Pro fångar upp partiklar ner till 0,18 mm i sitt effektiva filter. Städaren jobbar med "Touch & Reverse"-teknologi för en bra spridd täckning av poolbotten. När poolväggen vidrörs så byter poolatädaren riktning.

Säker hantering

Det som ser ut som en antenn är ett snöre som för säkerhets skull visar att Frisbee Pro är igång och städar. Snöret används även för säker upptagning av poolroboten. Framdrivningsmekanismen sätter igång automatiskt när den är vattenfylld och står på poolbotten och stängs av när den lyfts upp. 

Transparent lysande lock 

Frisbee Pro är utrustad med transparent lock som lyser för att tydligt visa när poolroboten är påslagen. Lampan släcks när städcykeln är klar och det är dags att ladda. 

Dubbelklicka på videon för större formatTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Ställ en fråga (0)
Ställ en fråga

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen